Welzijn van onze werknemers

Het welzijn van onze werknemers is een groot goed. Vooral omdat er constant en vaak onder hoge druk moet worden gepresteerd. Met de shiatsubehandelingen van Alex hebben wij ervoor kunnen zorgen dat zich in ons bedrijf nauwelijks rsi gerelateerde klachten aandienen. De klachten die er toch zijn geweest, genazen bovendien snel.

Niet alleen de genezende werking van de massages is belangrijk; ook kunnen we als bedrijf door de samenwerking met Alex duidelijk laten zien dat het persoonlijk welbevinden van onze werknemers voor ons een zaak van belang is. We geven iedereen de mogelijkheid zich tijdens werktijd te laten behandelen, om aan te geven dat niet alleen prestaties tellen. Ook ontspanning op de werkvloer moet door werkgevers actief worden gestimuleerd. Niet alleen in woorden, maar ook in daden.

En niet alleen onze werknemers ervaren de behandelingen van Alex als positief. We hebben gemerkt dat ook sollicitanten zijn wekelijkse aanwezigheid als een prettige secundaire arbeidsvoorwaarde beschouwen. In het begin staan veel mensen wat aarzelend tegenover shiatsu, maar na een keer proberen is iedereen overtuigd. Inmiddels wil niemand het meer kwijt als vast onderdeel van de werkweek.

Ik hoop dat meer bedrijven ons voorbeeld volgen. Uiteindelijk heeft niemand er iets aan als er ziekte optreedt binnen het bedrijf. Als werknemer is het altijd zaak om voor een prettige sfeer en voor uitdagend werk te zorgen. Maar het loont ook de moeite om zórg te dragen voor je werknemers.

Wij kunnen het iedereen aanraden.

Boris Geheniau


Alex van den Bogaard, Shiatsu Massage Groningen, Tel. 050-5778138 of 06-21704548   Hosting by Hostingby.nl Onderhoud Log in   Joomla 5.1.2